keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Iloisia uutisia


Viimeisiä lämpimiä päiviä vieteltiin tänään lenkkeilyn merkeissä. Frenda oli ihan innoissaan vapaana juoksentelusta ja kameraan poseeraamisesta. Frenda se jaksaa aina hymyssä suin olla :)

Koirille, etenkin Frendalle on tulossa mielenkiintoinen ja vauhdintäytteinen viikko. Naapurimme ovat lähdössä matkalle viikoksi ja sillä välin huolehdimme heidän neljästä shetlanninlammaskoirastaan (näillä näkymin). Frenda on varmaan ihan taivaassa kun on paljon riehumiskavereita! Saa nähdä miten sujuu kuuden koiran kanssa eläminen... 8)

2 kommenttia:

  1. Voi vähän mahtavaa! Ihana olis kokeilla hoitaa isoa laumaa. Mun sukulaisille tulee viikon päästä sheltti pentu. Ihanaa päästää haistelemaan pennun tuoksua! Pepistä on tullut lenkillä ihan mahdoton! Eilinen päivä oli hirmunen kun Peppi pisti parastaan muille koirille haukkuen. Tota se ei kyllä ikinä tee näyttelyissä,mätsäreissä eikä agikentälle kun oltiin. Mä yritän nyt parhaani mukaan saada ton pois. Täytyy aina ulos mennessä ottaa kunnon herkkuarsenaali mukaan, herkut tehoaa. Eilen Peppi haukku naiselle joka veti perässään kauppakärryä, mua vähän hävetti kun siihen en tajunnut varautua herkkujen kanssa. Kysyi kuitenkin naiselta saako Peppi haistaa sitä kärryä ettei se ole pelottava. Se varmaan luuli sitä koiraksi. Olisko sulla mitään hyvää koulutusneuvoa tälläseen ongelmaan? Tokoon kyllä mennään.

    VastaaPoista
  2. Frendalla tulossa varmana hauska viikko :D

    VastaaPoista