lauantai 27. maaliskuuta 2010

Pieni ärrimurri

Pian tulee täyteen vuosi siitä kun Frenda tuli meille. Paljon on vuoteen mahtunut kokemuksia, joita varmasti muistellaan vielä pitkään!

Frenda on ollut pienestä pitäen tosi kiltti tyttö. Mitään kummempia ongelmia ei minkään kanssa ole ollut. Nyt tässä lähiaikoina on kuitenkin huomattu, että Frendasta on tullut paljon ärhäkämpi kaveri. Kissojen kanssa painitaan joskus ihan kunnolla ja toista koiraamme välillä komennellaan, etenkin herkkujen syönti hetkellä. Ei taida olla johtajan paikka vielä selvä eläinkeskuudessa :)

Lähipäivinä on jälleen ollut ihan loistavia lenkki-ilmoja! Eilen illalla käppäiltiin Frendan kanssa vajaa pari tuntia pitkin loskateitä. Ei haittaa kura eikä loska kun Frenda mennä puuskuttaa eteenpäin! Kyllä alkaa olla jo ihan kevättä rinnassa itse kullakin.

Huomenna taidamme nolata itsemme kertakaikkiaan, sillä olin jo aivan unohtanut että huomenna olisi tämän kevään ensimmäiset mätsärit luvassa! Näyttelyharjoitukset ovat jääneet ihan retuperälle tässä lopputalvesta ainakin, liekkö muistaakaan enää miten sitä kuuluisi nätisti seistä tuomarin edessä. No, tämä on vasta tälläinen lämmittely, kuhan päästään edes mätsäreiden makuun niin eiköhän se siitä :)

Jännittäviä hetkiä siis huomiseksi luvassa!

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana kuva! Frenda on siinä niin suloinen. Toivotan teille onnea sinne mätsäreihin, hyvin se menee!

    VastaaPoista
  2. Missä päin teillä on mätsärit?

    VastaaPoista