keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Leppoisa(ko) helmikuu

tammi11 029

Tämän kuun suunnitelmat menivät hiukan uusiksi. Kävi nimittäin niin, että Frendalla alkoivat juoksut viime sunnuntaina.

Luvassa on (kuten otsikkokin kertoo) leppoisa helmikuu, sillä kaikki tokotreenit on peruutettu möllitokokisat mukaan lukien. Näillä paukkupakkasilla se ei kyllä taida harmittaa kumpaakaan meistä. Hyvä vaan ettei tarvitse lähteä tuonne armottomaan kylmyyten treenailemaan! :D

Juoksujen takia Frenda on ollut hiukan ärtynyt. Esim. viime maanantaina kokeilimme Frendan kanssa muistella miten kitaran soitto luonnistuikaan, mutta huutamiseksi se meni. Kädessäni oli yllä olevassa kuvassa oleva lelurengas ja kun välillä meni tassun huitaisut ohi, alkoi haukkuminen. Myös juoksupöksyjen pito saa Frendan välillä kiehumaan, varsinkin jos joku tulee nuolemaan niitä!

Tälläisissä tunnelmissa tällä hetkellä elellään. Täytyy varmaan mennä nyt antamaan Frendalle huomiota, sillä taitaa huomionkipeyskin vaivata pikkuista... :)

7 kommenttia:

  1. Onpas Frendalla hauska rengaslelu! Kiva kuva! Kylmää on joo piisannut eikä oikein päästä kunnolla lenkille Pepin kanssa. Peppi kun haluaa lähteä ulos MIELUUMMIN ilman vaatetusta. Ja meidän töppöset on ihan surkeat jalassa. :/ Tänään kattelin kuitenki Mustissa ja Mirrissä ihanaa Hurtan manttelia, ihanan pehmoisen tuntuinen! Meillä on vaan kirpparilta löydetty vanha Hurtan, olisko kevytmantteli joka tällä hetkellä odottaa pesua kun Peppi oli ripulilla ja sotki manttelin... :/

    Vai on Frendalla juoksu, paljon rapsuja leidille tunteiden myllerrykseen. :) Meidän neidillä juoksu osuu jonnekin huhtikuun paikkeille.

    Mukavaa kevään alkua!

    VastaaPoista
  2. Hauska kuva =D Tsemppiä teille molemmille, meillä kanssa odotellan juoksuja keväällä... Taas sitä housurumbaa...

    VastaaPoista
  3. Hanna: Kiitos, teille myös mukavaa kevään alkua! :)
    Täytyy ihan toivoa, että nuo pakkaset vähän hellittäisivät. Ei nimittäin olla päästy pitkään aikaan kunnon lenkille. Sisälläkään ei nykyään enää pysty Frendan kanssa rauhassa touhuamaan tai kouluttelemaan kun siinä on sitten kaikki koirat yrittämässä saada herkkuja :D Eikä se ole niin mukava muita teljetä jonnekkin porttien taakse..

    Ja Mami&Iiris: Kiitos paljon! :) Frenda on aina ihan hölmön näköinen leikkiessään tuolla kumirenkaalla. Saa aina päivän naurut kun se kurkistelee renkaan sisältä :D On kyllä ihan hyvä että nuo juoksut sattuivat nyt helmikuulle niin voidaan keväällä keskittyä sitten muihin hommiin :) Hauskaa keväänodotusta teille!

    VastaaPoista
  4. Hih, ihana kuva Frendasta :) Joko Frendalla on mones juoksu menossa? Meidän Madonnalla loppui vasta toinen juoksu..edelliset oli viime keväänä eli melkosen pitkä väli on. Toisaaltahan tuo on hyvä juttu, mutta mahdollisten pentusuunnitelmien kannalta ei sitten ihan niin hyvä.

    Onko teillä tälle vuodelle näyttelysuunnitelmia Frendan kanssa?

    Terkuin Anna ja Madonna

    VastaaPoista
  5. Frendalla on nyt kolmannet juoksut. Piti vähän aikaan ihan miettiä että monennetkos nämä nyt ovatkaan.. :D
    Ai meinaatteko te tehdä jossain vaiheessa Madonnalla pentuja, kun puhuit pentusuunnitelmista?
    Oi, tänään juuri muistelin miten ihanan pikkuruinen ja suloinen Frenda oli, kun haimme sen Niinalta. Kyllä siinä ihan pentukuume nousi! Jos sitä joskus myöhemmin innostuisi toisesta ranskanbulldogista.. :)

    Meillä ei varsinaisia näyttelysuunnitelmia ole tälle vuodelle, mutta jos innostutaan niin saatetaan mennä. Olisihan se kiva kuulla mitä tuomarit tykkäävät Frendasta. Koko varmasti pistää ihmettelemään.
    Nini'sin blogissa taisit muistaakseni sanoa, että menette Madonnan kanssa seuraavan kerran kesällä näyttelyihin?

    VastaaPoista
  6. Näyttelyissä käyminen on kivaa puuhaa kunhan sinne menee oikealla asenteella. En ymmärrä ihmisiä, jotka suuttuvat koirilleen huonosta menestyksestä. Eihän se koiran vika oo jos tuomari ei satu tykkäämään :)

    Me meinataan kesällä käydä varmaan muutamissa näyttelyissä täällä pohjoisessa ja katsella samalla Madonnalle potentiaalista sulhasta. Yksi ehdokas tarjoutui jo viime kesänä. Jos näyttelyistä tulee menestystä ja terveystulokset on ookoo niin eiköhän me yhdet pennut Madonnalle teetetä.

    -anna ja madonna-

    VastaaPoista
  7. Olen ihan samaa mieltä, että on melkeimpä naurettavaa kun jotkut ihmiset ovat näyttelyiden suhteen niin kilpailuhenkisiä. Tuomareitakin kun on niin moneen lähtöön, niin on mahdoton mielyttää kaikkia :)

    Mutta me toivotetaan jo nyt Frendan kanssa Madonnalle menestystä ja onnea mahdollisen sulhasen etsintään!
    Ties vaikka joskus satutaan näyttelyissä törmäämään.. :)

    Hauskaa keväänjatkoa teille!

    VastaaPoista