sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Juoksut!

elo10 190

Kohta alkaa jo tuntua, että jokin yliluonnollinen estää meidän kisailumme, sillä Frendalla alkoivat juoksut viime torstaina, eli melkein viikko ennen kisoja. Eihän siinä auttanut muu kuin perua kisasuunnitelmat, ainakin nyt kuukaudeksi.

Viikko sitten sunnuntaina olin aivan haltioissani! Treenasimme kisoja varten ja kaikki sujui kuin rasvattu. Niin jäävät liikkeet kuin hyppykin. Silloin minulle tuli ensimmäistä kertaa tosi vahva olo siitä, että nyt meidän on aika mennä kisoihin. Suurin syy intoiluihini oli kuitenkin se, että Frenda oppi tämän kahden vuoden harjoittelun jälkeen noutamaan! En nyt tarkoita mitään pallon noutoa, vaan tokokoe-liikkeen mukaista noutoa. Olin aivan hämilläni kun Frenda yhtäkkiä vain kapula suussa kääntyi viereeni täydelliseen loppuasentoon. Sama onnistui myös metallikapulalla. Nyt kun suurin "ongelmamme" on voitettu, ei ALO- ja AVO-luokkien väliin pitäisi jäädä suurempaa rakoa.

Juoksujen alku merkkaa nyt sitä, että meiltä jää tokotreenit väliin ainakin kuukaudeksi. Kaksi kertaa ehdimme siellä käydä, mutta jatkamme nyt harjoittelua kotioloissa. Meiltä jää väliin myös kahdet Mikkelissä järjestettävät kisat (24.9 ja 16.10).

Onneksi Pieksämäellä järjestetään joka kuukausi kisoja :)

1 kommentti:

  1. Voi harmi, mutta eipäs tuolle mitään voi =/ Onnistuisitpas pullottamaan tuota "vahvaa oloa" teille tuleviin koitoksiin.

    VastaaPoista