sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kadonnut joulumieli

Kuten otsikkokin kertoo, minun ja Frendan joulumieli on ihan kadoksissa. Sade on sulattanut lumen kokonaan, eikä olla kaikki ihan kilttejä oltu muutenkaan. Frendakin on muutamaan otteeseen kiukutellut :D

Tässä lyhyesti viikon tapahtumia:

Viime tiistaina onneksemme/harmiksemme tämän vuoden tokokurssi veti viimeisiään. Ollaan koulujuttujen ja kyytiongelmien takia jätetty lähikuukausina muutamia treenejä väliin joten ajattelin nyt viimeisen kerran kunniaksi frendan kanssa harjoitella oikein tehokkaasti. Mutta heti kun halliin astuttiin, kiukuttelu alkoi!
helmi10 283

Suoraan sanottuna Frenda ei suostunut tekemään mitään. Vaikka kuinka yritin houkutella sitä, ei edes vierelle meno kiinnostanut. Frenda yritti vain käpertyä jalkojeni juureen tai hallin nurkkaan heitetyn takin päälle makaamaan. Ja treenien puolessa välissä Frenda kesken kaiken karkasi agilityputken sisään istumaan eikä se suostunut tulemaan pois sieltä. Tilanne oli ihan koominen! Jouduin sitten itsekkin ryömimään osittain putken sisään ja kainaloista kiinnipitäen vetämään sen pois sieltä. Onneksi pitkä pinna palkittiin ja loppuajasta luoksetulo (lelualueen läpi) ja häiriöseuraaminen onnistui. Hyvä me!

Harjoiteltiin Frendan kanssa viime torstaina välillä vähän toisenlaisia juttuja. Otettiin käytävässä ruutua. Mikä ihme lie olikaan tapahtunut kun Frenda vielä muisti sen! Kun sanoin muutaman avustetun toiston jälkeen "RUUTU!!" se säntäsi törppien sisään ja jäi vielä omatoimisesti seisomaan sinne. Eri suuntiin lähettäminenkin onnistui lyhyillä matkoilla. Näitä aijotaankin treenata nyt kuravellikelien aikaan.

Eilen kävimme siskoni ja isäni kanssa kaupungissa joululahjaostoksilla. Löysimme vilkkuvalo-pantakorun (mikä oikealta nimeltä onkaan..), mikä otettiin heti käyttöön samana iltana lenkillä ja Frendalle ostettiin joululahja. Tänä vuonna pukinkontista löytyy sininen narupallo. Kauppakeskuksen kiltit paketoijat pistivät sen jo pakettiin odottamaan jouluaattoa :)
tammi10 727

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti