torstai 24. toukokuuta 2012

Kimppatreenejä Kookoolla

IMG_9280 Viime maanantaina käytiin ensimmäistä kertaa yhteisissä joukkuetreeneissä muiden KooKoo99:läisten kanssa. Ja tämä siksi, että ensi kuun alussa salainen haaveeni toteutuu: kisaamme KooKoo99:n joukkueessa tokon SM-kisoissa! Joukkuettamme täydentää meidän lisäksemme kolme muuta koiraa, joten varsinaisia paineita en aijo kisoista ottaa. Voi olla varsin hauska ja unohtumaton päivä luvassa! ;)

Maanantaina siis treenasimme MAH:n joukkueen kanssa yhteistuumin keskellä agilitymöllin vilskettä. Ensimmäistä kertaa kunnon häiriö tuntui vaikuttavan Frendaan, sillä paikkamakuussa oli nousu alussa herkässä. Jäävätkin tuntuivat aika tahmaiselta, kuten seuruu. Saattaa osittain johtua lämpötilasta, sillä varjossa mittari näytti jo reilua kahtakymmentä astetta. Kaikenkaikkiaan ihan kivasti meni olosuhteisiin nähden. Ensi maanantaina menemme porukalla nurmikentälle treenaamaan :)

Tokokurssimme toisiksi viimeinen kerta oli puolestaan viime tiistaina. Päivän aiheena oli omavalintaiset liikkeet ja päätin kaiken tämän ALO/AVO-liikkeiden kanssa painimisen jälkeen kokeilla jotain uutta. Nimittäin ohjattua noutoa. En ollut aikaisemmin liikettä Frendan kanssa ottanut, kun tavallinen noutokin vasta saatiin kelpokuntoon. Harjoittelimme liikettä laittamalla Frendan ikään kuin "merkille", selkä noutokapuloihin päin. Kävelin liikkurin kulkeman matkan ja vein kapulan paikoilleen, oikean liikkeen mukaiseen etäisyyteen. Frendan luokse palatessani lähetin koiran matkaan ja remppa juoksi tuhatta ja sataa kapulan luo ja toi sen minulle. Sama onnistui myös toiseen suuntaan. Jälleen kerran tuntui niin hyvältä! Vaikka vielä tuntuu kaukaiselta haaveelta VOI ja EVL - luokat, kyllä Frendasta ainesta löytyy, se on varma!! :)

Ensi viikolla lisää tokoiluja ja viimehetken rutistuksia ennen kisaa, sillä tähän asti ollaan aika lepsusti otettu. Meille kyllä kelpaa tämä harjoittelemattomuus paremmin kuin himotreenaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti