lauantai 12. syyskuuta 2009

Tokointoilua

Eilen oltiin katsomassa yhdessä Frendan kanssa tokokisoja. Saavuttiin paikalle sopivaan aikaan, sillä voittajaluokka oli juuri alkamassa. Kyllä oli hienon näköistä kun koirakot suorittivat annettuja tehtäviä. Ja se jos mikä innostaa tokoilemaan Frendan kanssa!
Illalla vähän testailinkin mitä Frenda vielä muistaa, sillä en pahemmin ole lähipäivinä tokoillut. Vierelle meno sujui tosi hyvin, sillä Frenda osasi hyvin hakea jo perusasentoa. Kontaktissa seuraaminenkin alkaa sujua jo paremmin. Eli hyvin meni pikku treenimme :)

Ennen kun annoin ruuan, testasin vielä kuinka hyvin Frenda tottelee "JÄTÄ"-käskyä. Käskin Frendan istua ja menin itse parin metrin päähän seisomaan. Aloin heitellä herkkupaloja Frendan eteen yksitellen ja katsoin pystyisikö se olemaan paikoillaan ottamatta herkkuja. Ja se totteli kuin unelma! Viimeisellä kerralla herkkupala lensi vahingossa aivan jalkojen juureen ja juuri kuin Frenda oli haukkaamassa sitä, huusin "jätä" ja ihmeen kaupalla Frenda sulki suunsa ja meni takaisin istuma-asentoon. Kyllä sitä vieläkin saa ihmetellä mistä se noita taitojansa repii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti