lauantai 3. lokakuuta 2009

lämmintä päälle ja menoks!


Aika rientää ihan mahottoman nopeasti! Ollaan frendan kanssa tokoiltukkin ties kuinka monta kertaa, enkä niistä kivoista onnistumisenhetkistä ole saanut aikaiseksi kirjoittaa yhtään mitään :) ollaan oltu ihan laiskoja.

Eli ollaan tässä lähiviikkoina kaksi kertaa viikossa käyty tokotreeneissä. Torstaisin on pikku ryhmä, minkä kanssa tehdään alokasluokan liikkeitä satunnaisesti, sekä muita harjoituksia. Lauantaisin treenaillaan pentukurssin merkeissä. Torstain kurssilla ollaan ehditty käydä jo 4 kertaa ja ensi viikolla onkin jo viimeinen kerta. Tosi hyvin on mennyt molemmissa! Frenda on edistynyt tokon suhteen paljonkin lähiaikoina. Vierellä maahanmeno ollaan opittu ja liikkeestä maahanmenoa harjoitellaan tällä hetkellä.

Noutamista pitäisi harjoitella urakalla ja eilen illalla keksinkin hauskan tavan:
Avasin hansikas/pipo/kaulahuivi laatikkoni auki ja otin aina käteeni jonkun vaatekappaleen. Laitoin Frendan istumaan parin metrin päähän laatikosta ja kävin aina viemässä vaatekappaleen takaisin laatikkoon niin että Frenda näki mihin sen laitoin. Kun palasin Frendan viereen, jaarittelin omiani ja sanoin viimeiseksi "NOUDA". Ja kohta Frenda juoksi riemuissaan laatikon ääreen ja etsi oikeaa hanskaa tai kaulahuivia. - ja aina löytyi oikea!
toiset etsii nenällään, Frenda silmillään. Niin ja lopuksi pyysin tuomaan sen luokseni, mikä oli Frendasta leikin huonoin osa. Sillä kun olisi ollut niin mukava leikkiä :)

Ostin muuten Frendalle tänään punaisen Hurtan lämpömanttelin. Nyt ei ainakaan kylmä pääse tulemaan :)

Maanantaina luvassa olisi mahdollisesti koiramarssia ja jos ehditään Mustiin&Mirriin ajoissa, nähdään muita ranskiksia, sillä silloin olisi Ryal Canin Ranskanbulldoggi nappulat esittelyssä, mihin tulossa ranskiksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti