perjantai 23. lokakuuta 2009

Frenda 9 kk

Ensimmäistä kertaa kun maa peittyi lumeen, Frenda oli ihan innoissaan. Se juoksenteli ympäriinsä ja otti kiinni lumikökkäreitä jotka lentelivät potkiessa lunta. Frenda muutenkin on ihan mahoton syömään lunta. Lumet syödään myös eteisen matolta, mitä nyt kenkien mukana sisään tulee! Ennen lenkilläkin kannettiin suussa käpyjä ja keppejä, mutta lumen ollessa maassa napataan kaikki jääkökkäreet ja jääpuikot suuhun :) Taitaa olla talvi ihan mukava vuodenaika Frendasta.

Tällä hetkellä lunta ei näy sitten yhtään. Sataa vain vettä ja räntää. Frenda osaa kyllä kurakeleistäkin ottaa ilon irti: jos se näkee kivan mutapaikan, menee se kaivelemaan sitä ja sitten ollaankin naama ja tassut täynnä kuraa! Tätä se tekee kyllä onneksi harvemmin.

Mitään sen kummempaa meidän elämään ei tällä hetkellä kuulu. Tällä hetkellä harjoitellaan liikkeestä pysähtymistä, mikä sujuu jo tosi hyvin! Satunnaisesti ollaan jo onnistuttukkin. -> Lyhyt video harjoituksista
Huomenna luvassa taas pentutokoa (liekkö viimeinen kerta?). Saa nähdä mitä me tällä kertaa harjoitellaan.

Huomasin juuri, että tänäänhän Frenda täyttää 9kk! Ihan kamalan nopeasti mennyt aika! Vastahan toinen tuli meille :) Se on kyllä pieni tyttö verrattuna muihin ainakin tällä hetkellä, että Frenda tuntuu ihan miniranskikselta 8) No tuodaanpahan monimuotoisuutta rotuun. Harmi kun puntarissa on patterit lopussa, muuten olisin voinut katsoa ja laittaa ylös paljonko tyttö tällä hetkellä painaa. No enköhän kerkeä tehdä sen myöhemminkin.

1 kommentti:

  1. Voi ihanaa teillä on satanut kunnolla lunta! Mä vahtaan joka päivä säätiedotuksia että milloin sitä lunta oikein tulee. :) Ja Frenda näyttää niin iloiselta! Tosi hienoja kuvia oot saanu otettua. Meillä kans koirat tykkää jääkokkareista ja lumipalloista. Ja Peppi varsinkin syö joskus myös eteiseen kantautuvan lumen. :D Meillä on tainnu mennä lenkkiharjoitukset vähän parempaan suuntaan. Mä olin ihan avuton treenien kanssa ja sit jotenkin alko tuntuu että en enää sano enkä ota peppii mitään kontaktia meni miten meni. Sit mä yllätyinkin kun se ei haukkunu yhtään vaikka olikin tosi kiinnostunu siitä toisesta koirasta. Nyt ollaan menty näin jo useamman kerran ja olen yrittänyt palkata aina hyvästä käytöksestä. Joskus kuitenkin Pepillä menee taas yli ja alkaa älytön räkyttäminen. Mutta vähän eteenpäin ollaan kuitenkin menty. Täytyy nyt vaan kovasti ottaa huomioon hyvät ohitukset.

    VastaaPoista