sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Ensimmäiset mätsärit 4.10

Vasta eilen illalla muistin ennen nukkumaanmenoa että tänäänhän meillä oli Frendan kanssa mätsäreihin meno edessä!

Aamusta huolimatta sattui ihan hyvä sää ja porukkaakin oli ihan kivasti paikalla, ei onneksi liikaa. Frendalle sattui kehässä pariksi kunnon näyttelyhirmu bichon frisé, joten tietysti sininen nauha saatiin. Seisominen ei oikein luonnistunut ja kävellessäkin oltiin ihan omissa maailmoissa. Mutta kaikesta huolimatta sijoituttiin SIN2 :) Eli kivasti meni meijän ensimmäiset mätsärit.

Olin itsekseen liikenteessä, joten kuvia ei tällä kertaa ole.

4 kommenttia:

  1. Vautsi! onnittelut! hienosti sinisten tokia ja vielä ekassa mätsärissä

    VastaaPoista
  2. Juuh, kyllähä se harmittaa. Meidän koirat oppi tuon esineen takaakierron tosi nopeasti. molemmille oon opåettanu kiertämään vastapäivään, pitäis opettaa kai kiertään myötäpäiväänki, mutten oo viel uskaltanu jos noi menee siittä ihan sekasin. Pitää ottaa sitten siihen ihan erilainen käsky ja käsimerkki kun tupssa toisessa :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä Frenda! Hyvinhän teillä meni! Saiko Frenda minkälaisia palkintoja?

    VastaaPoista
  4. Juu niin siellä treeneissä kerrottiin sen "pyöri" tempun venyttävän lihaksia. Olisko sitten jotain kylkilihaksia? venyttävä. Ihan kiva temppu, Pepillä on kova vauhti kun se pyörii. :) Tokossa on kyllä kiva käydä kun oppii aina jotain uutta mitä ei ite ole tajunnukaan. Ja sit joku asia voi olla hyvinkin pieni mutta sitäkin tärkeämpi. Jyväskylässä harmi vaan noita ohjattuja treenejä on kahden viikon välein vaan. Pieksämäellä tais olla parikin kertaa viikossa. Me ollaan varmaan nyt ens sunnuntaina menossa Pieksämäkeen mätsäriin.

    VastaaPoista