sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Mietteitä

Palasin tänään riparin harjoitusviikonlopulta ja oli kyllä taas yhtä raju vastaanotto: Frenda pomppi hulluna syliin ja pussaili minkä ehti (vai pitäisikö sanoa että pureskeli nenää). Korviksenkin sai siinä rytäkässä korvasta irti! No ranskiksestahan on sanottu et se on raju rakastaja :')

Tänään hoksasin että Frenda on kyllä yksi koomisimmista koirista minkä tiedän! Sillä on pitkin päivää niin mahtavia ilmeitä ja tempauksia että. Viime perjantainakin kun tulin vessasta ja katsoin olohuoneeseen päin, näin kuinka Frenda istui nojatuolissa ja katsoi tv:stä jotain nopeatempoista musiikkivideota ihan lumoissaan. Harmi vaan kun en ehtinyt kuvaa napata, oli ilme kyllä niin sanoinkuvaamaton.
Ja tänäänkin kun tiputin lattialle vahingossa pari muroa, Frenda juoksee paikalle puruluu suussa ja alkaa sillä puruluulla liikutella muroja pitkin lattiaa ja tökkiä niitä. Osaa se kyllä keksiä kaikenlaista! 8)

Frenda on muutenkin jotenkin niin ihmismäinen aina välillä. Se osaa mököttääkin varmaan paremmin kuin minä itse! Kuulin että eilen kun sitä ei huolittu syliin, meni se sohvan nurkkaan makaamaan ja alkoi pyörein silmin mulkoilla muita äkäisesti.
Oveluuttakin on tullut iän myötä huimasti lisää. Oli taas hirmuinen testaus päällä kun toinen halusi mennä sohvalle syömään puruluuta, ja eihän se tietysti sopinut minulle. Lähes kymmenen kertaa kävin sen sohvalta ajamassa pois ja kerran näin sivusilmällä kun se hiipi oikein varovasti kohti sohvaa ja katsoi samalla minuun päin tarkistaen etten vaan sattuisi näkemään. -Pieleen meni

Omasta koirasta on helppo sanoa, että se on täydellinen, mutta Frenda on oikeasti juuri sellainen koira kuin ikinä vaan saatoin toivoa.

2 kommenttia:

  1. Meidän Madonnakin lumoutuu aina toisinaan televisiosta. Eräskin ilta se istui töllön edessä katsomassa kaimansa keikkaa silmät suurina :) Ja samanlainen raju rakastaja on meidän neiti myös, pomppii kuin kumipallo kun joku tulee kylään..

    -Anna-

    VastaaPoista
  2. Ei taida Frenda olla sitten poikkeustapaus ;)

    VastaaPoista