sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Joululahja ideoita etsimässä

Tein muutoksia tänään temppulistaan, kun sitä oon vähän unohtanut päivitellä. Lisäsin sinne nyrkki- ja kipikipi-temput. "Nyrkki" tarkoittaa siis sitä, että kun laitan nyrkin Frendan eteen, se hyppää nyrkkiä päin naama edeltä. Ja "kipikipi"-tempussa Frenda menee jalkojen väliin ja kipittää mukana kun itse liikun eteenpäin.
______________________________________

Asiasta toiseen. Joulu lähestyy ja olen kuumeisesti alkanut miettiä mitä antaisin Frendalle joululahjaksi. Lahjan/lahjojen täytyisi olla oikein mieleisiä, sillä onhan sentään Frendan ensimmäinen joulu kyseessä.

Viime viikolla aloin tekemään Frendalle joulupantaa (siis ihan kaulapantaa, missä on joulunvärejä). Se on jo puoliksi valmis, mutta tuli hiukan mutkia matkaan joten en tiedä onnistuuko se. Nimilaattakin täytyisi joskus hankkia, niin sekin olisi ihan mukava lahja Frendalle. Ajattelin myös jos leipoisin koirankeksejä Koirien keittokirja-kirjan mukaan lahjaksi. No onhan tässä vielä aikaa miettiä..

Ensi viikolla onkin luvassa hauskaa toimintaa! Huomenna saamme näillä näkymin tuttavalta kameran koekäyttöön, mikä tarkoittaa sitä että Frenda saa taas leikkiä supermallia :) Luvassa myös ensi viikonloppuna pikkujoulut, johon haitaan pieni joulukuusi koirien kanssa. Saa nähdä miten kuusen koristeet kestää kuusessa (tai kuusi pystyssä :D)!

2 kommenttia:

  1. ja jo toisen kerran :D vannon en ole matkinut!
    mullakin kohta pää halkee kun en tiiä mitä kivaa mortille keksisin joululahjaksi...

    VastaaPoista
  2. toi nyrkki temppu on varmaan hauskan näkönen! olis kiva nähä siitä videoo! Mä ajattelin ostaa Scálalle joululahkas hurtan pannan joka toimis agipantana, kun se sitä oikeesti tarviikin. Kongi ois kanssa tosi tarpeelline kun Scala niistä tykkää, mutta rikko edellisen. Manulle ostan varmaa jotai herkkua kun se ei oikeen tarvi mitään.

    VastaaPoista