perjantai 11. joulukuuta 2009

Pakkanen kiristyy

huurrr.. Lähipäivinä pakkanen on tutisuttanut Frendan, niin kuin myös minunkin kinttuja. Ja vielä sitä luvataan lisää pakkasta. Kohta ei tarkene enää ulkona olla ilman toppavarustuksia ja kunnon villahousuja!

Viime maanantaina saatiin uusi kamera, mikä oli aikainen joululahjamme. Kovasti on kuvausideoita mielessä. Kunhan vain saataisiiin lunta maahan niin saisi otettua kivoja talvikuvia. Antaa varmaan blogiin uutta ilmettä, kun yritän parhaani mukaan laittaa ajankohtaisia kuvia tänne.

Lähipäivinä Frenda on koulun jälkeen saanut juoksennella lenkkipoluilla vapaana ja villinä kuin aropupu. Kyllä riittää energiaa kun koko päivä akkuja sisällä ladattu. Frendan elämään kuuluu muutenkin villiä. Koko ajan olisi hauska nujuttaa pehmoleluja ja kiusata kisuherroja. Alkaa otteet välillä olla melko kovat, kun Fia-cavalieriamme ollaan härnäämässä. Vaikka leikkiähän se vaan on, ei se aina toisesta osapuolesta ole mieluisaa. Ollaan sitä jo vähän itsepäisiäkin sille tuulelle sattuessa ;)

Kuulostaa varmaan että Frendasta on tullut ihan riekkuja, mutta oikeastihan se on vieläkin suloinen ja herttainen pikku neiti, joka osaa olla myös kiltisti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti