torstai 12. elokuuta 2010

Möllit lähestyy..

heinä10 466

Loppukuussa onkin jännät paikat. Aijotaan Frendan kanssa osallistua 25.8 järjestettäviin tokomölleihin. Kerta olisi siis ensimmäinen ja vähän kauhistuttaa kuinka Frenda ja minä suoriudutaan ns. paineen alla. Vaikka leikkiähän se vaan on! Täytyy asennoitua siihen ;)

Nyt vasta sitä tajuaa miten kesken kaikki liikkeet meidän kohdalla ovat. Pienenä 2 minuutin paikalla olokin sujui suht koht' leikittä mutta kesän aikana sellainenkin on päässyt Remppa kullalta unohtumaan. Kaukokäskytkin luonnistuu vain lähietäisyydeltä. Kyllä nyt täytyy hioa joka liikettä tässä parin viikon aikana ja valmistautua. Meillä alkaa myös kisapainoitteinen tokotreenaus tässä syksyn aikana ja onhan se ohjaajienkin kannalta mukavampaa jos olisi nämä perusasiat oikein hyvässä hallussa.. :)

heinä10 558

Käytiin eilen naapurin sheltin ja sen omistajan kanssa tokoilemassa lähiympäristössä. Ympärillä pyörineet venäläiset marjanpoimijat tosin veivät Frendan huomion pois herkkunameista ja pantiin leikiksi koko homma! :> Voi jestas. Siinä se ilta vierähti musiikkia kuunnellessa ja vetoleikkejä leikkiessä ihanassa auringonlaskussa. - Laatuaikaa parhaimmillaan.

heinä10 569

Kaikki kuvat otettu kesäkuun tokoharkoista.

4 kommenttia:

  1. Mihin tokotreeneihin te olette menossa nyt syksyllä ?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ensi tiistaina alkavaan kookoo99:n ALO-ryhmään. Ootteko tekin menossa jonnekkin?

    VastaaPoista
  4. Juu, me mennään kans yhteen ryhmään.

    VastaaPoista