tiistai 25. tammikuuta 2011

- Elossa ollaan

Ihan ensiksi ilouutinen:
Frenda täytti viime sunnuntaina tasan 2 vuotta! Merkkipäivää muistettiin ihanalla possu-pehmolelulle, josta riittää iloa pitkäksi aikaa :)
tammi11 093

Meidän elämä on ollut lähiaikoina todella tavallista. Ihan rehellisesti täytyy myöntään etten ole aktivoinut Frendaa tarpeeksi. Uusia temppuja en ole opettanut, paitsi mitä nyt yksi päivä kokeilin opettaa Frendaa ottamaan herkun pullon pohjalta. (Nyt kun tuonkin muistin, täytyy jatkaa opettelua tämän päivityksen jälkeen..) Tokoliikkeiden treenaus on jäänyt ihan takavasemmalle myöskin, vaikka helmikuun lopussa mennään ensimmäisiin tokomölleihin. Ja se on muuten varma! ;)

Kamera alkoi jo pölyttyä kaapin hyllyssä, kun en ole pitkään aikaan kuvannut Frendaa. Viime viikonloppuna motivoiduin kerrankin ottamaan kameran mukaan lenkille. Kuvassa tyypillinen tilanne; Frenda juoksee tuhatta ja sataa polkuja pitkin korvat luimussa. Kyllä piti pari kertaa purra hampaita yhteen, kun joka juoksukuvassa näkyi vain suttuinen musta pallo. Aina ei ole helppoa kuvata tuollaisia vallattomia piipertäjiä!

tammi11 200

3 kommenttia:

  1. Laiskuutta on kyllä näin talvipakkasilla liikkeellä itse kullakin.. :-D Missä noi möllit on?

    VastaaPoista
  2. Okei! Sinne asti ei kyllä taideta lähtee kuitenkaan :-) Me käydään Even kanssa kookoolla vaan agilityssä, niin en oo noista kimppakyydeistä kuullutkaan. Mutta kookoohan järjestää itsekin tokomöllit myöhemmin, niin jos vaikka sinne sitten.

    VastaaPoista
  3. Ne tais olla tossa parin kuukauden päästä :) Pitää meidänkin mennä sinne ellei ne oo pihalla. ^^

    VastaaPoista