keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Lunta tupaan!


Kuten kaikki varmaan ovat huomanneet, lumi on satanut maahan ja tuonut mukanaan kamalat pakkaset. (Tai no frendan mielestä kamalat pakkaset)
Hirveästi ei kovilla pakkasilla olla lenkkeilty, kun tossut lentelevät jaloista ja hukkuvat lumihankeen, sekä haalari tuntuu pahalta päällä. Ylimääräinen energia purkautuu kissoja jahdatessa, mistä onkin tullut varsinainen ongelma! Frenda täytyy ottaa aina kiinni kun kissat tulevat sisälle, muuten alkaa kunnon takaa-ajo.

Osasyy kissojen jahtaamiseen on voinut ollut myös se, että reilu viikko sitten taloomme astui reilu 2 vuotta vanha shetlanninlammaskoira Sony. Sony on koeajalla, vaikka onkin viime talvena ollut meillä hoidossa viikon. Frenda innostui uudestaan kissojen jahtaamisesta kun huomasi Sonyn olevan innokas kisujen perään. Voitte kuvitella minkälainen hulivilinä syntyy kun leikitään hippasta! Silloin ei nimittäin paljon kurveissa jarrutella..

Pakko tunnustaa, meidän uudet johtajuusharjoitukset ovat menneet vähän miten sattuu. En hirveästi ole lupaukseeni panostanut, kun on ollut kaikenlaista toimintaa viime kuun aikana. Jouluunkin on enää vain muutama hassu viikko, eikä sitä raaski niin ankara toiselle olla, vai mitä? :)

Viikonloppuna järjestetään pakkaskuvaukset pihamaalla! Tämänkin päivityksen ylin kuva on melkein vuoden takaa, sillä uusia talvikuvia ei Frendasta olla otettu.

1 kommentti:

  1. Ihanat tossukat! Iiriksellekin pitäisi hankkia, nykyään ulkoilut on hyvin lyhkäsiä, kun toisen tassuja alkaa paleltaa.

    Meillä kissat saa kanssa kyytiä. Iiriksen mielestä kissojen kanssa ei voi mitään muuta tehdä- ja väliin tuntuu siltä että kissatkin salaa tykkää vauhdikkaasta menosta =)

    VastaaPoista