perjantai 3. helmikuuta 2012

Paukkupakkasta

IMG_6586

Tällä viikolla mittarit ovat näyttäneet ihan hurjia lukemia kun vertaa siihen millainen alkutalvi oli. Hurr. Frenda ei voi sietää kylmää toppahaalareista huolimatta, ja siitä syystä ollaan jouduttu lyhentämään lenkit suurin piirtein parin minuutin ulkoiluhetkiin.
Viime sunnuntaina kuitenkin käytiin naapurissa kuvailemassa koiria ja kyllä oli mukava katsella niiden touhuja. Frenda pääsi taas malliksi ja sehän siltä luonnistuu :)

IMG_6577

IMG_6621
Frenda varmaan suuttuisi jos tietäisi että julkaisen tämän yllä olevan kuvan. Kyseessä on siis ravistelutilanne, ei Frenda nyt noin hölmöltä näytä juostessaan :)


Koeviikko jatkuu edelleen ja tämän hetken koetilanne on 4/6, joten kohta maali häämöttää. Frenda on saanut touhuta omiaan, sillä kuluneen viikon aikana olemme treenanneet tokoliikkeitä vai muutaman kerran. Nähtävästi muutama kerta riittää, sillä Frenda on taas edistynyt hienosti!
Tällä hetkellä näissä liikkeissä:

Ruutu: Frenda osaa jo hakeutua ruutuun pelkällä käskyllä, kun matkaa on muutama metri. Se jää hienosti seisomaan keskelle ruutua, mutta välillä etutassut ylittävät ruudun rajan. Jatkan siis herkkupalojen laittamista ruudun takaosaan, jotta Frenda osaisi jäädä vähän kauemmas ruudun etuosasta.

SEISO-käsky: Nyt ollaan siinä tilanteessa, että Frenda osaa nousta seisomaan makuu- ja istuma-asennosta, jos olen istumassa lähellä. Olen yrittänyt seisaalla antaa käskyjä, mutta kun välimatkaa ei voi paljoa olla ja pieni koira kyseessä, niin istumaanhan se Frenda käy. Loistavana apuvälineenä on toiminut tavallinen halko, jonka asetan Frendan etutassujen eteen jottei Frenda hirveästi liikkuisi eteenpäin liikkeiden aikana. Toimii muuten erittäin hyvin!

Tänään olisi tarkoitus vielä treenata ALO-luokan liikkeitä taas vaihteeksi, kun nuo jäävät tahtovat mennä sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti