torstai 12. huhtikuuta 2012

Kisatreenausta (epä)ahkerasti

Pikkuhiljaa alkaa kisajännitystä olla jo ilmassa.. Ja se huipentuu sitten ylihuomenna!!
v1

Viime tiistaina meillä oli kultaakin tärkeämmät yhteistreenit. Menimme tokopaikalle noin 25 minuuttia aikaisemmin kuin normaalisti saavumme, ja meidän onneksemme edellinen ryhmä treenasi liikkeitä pihakentällä vapauttaen hallin meidän käyttöön. Siskon käskyttämänä suoritin ALO-luokan liikkeitä satunnaisessa järjestyksessä. Harvinaisen hyvin meni, vaikka en palkannut liikkeiden välissä muuten kuin kehuin :) Meidän heikkokohta, jäävät, suoritettiin kunnialla useaan kertaan ja taas minulle tuli hirmuinen kisahinku. Kaikki sujui kuin rasvattu! Itse varsinaisissa treeneissä saimme harjoittaa mitä liikettä vain, ja päätin Frendan aloliiketylsistymisen vuoksi ottaa pitkästä aikaa MERKKIä. Frenda osaa hakeutua merkin taakse ja pysähtyä suht lähelle merkkiä, joten harjoittelimme liikettä ilman käsimerkkiä. Hyvin meni! Toisena harjoituksena otin luoksepäästävyyttä. Frenda meinaa välillä väistää kättä taaksepäin ja nyt otettiin oikein tehoharjoitus: kaikki tokoryhmäläiset kävivät vuoron perään rapsuttamassa Frendaa ja pian tyttö istui vierellä muista piittaamatta. Mahtavaa!


IMG_0568

Tein viime postauksessa itselleni listan, jossa oli tärkeimpiä harjoituksiamme. Kyllä se on suoraan sanottava, että muiden hommeleiden lomassa on jäänyt tehokas treenaaminen vähäiselle.. Lähipiirimme mutahietikot ovat olleet keljuja, joten sisätreeneiksihän tämä on mennyt! Enkä ole käynyt uusissa paikoissa treenaamassa kyytiongelmien takia yhtään! Senpä takia alkoikin tänään kauhistuttamaan, jos Frenda on samanlainen matelija nyt kuin viime kisoissa.


IMG_0538


Kävin tänään naapurin kuivalla pihalla ottamassa muutaman tokoliikkeen, mutta kiitos Finella-pennun päättömän juoksun ympärillä ja muun ylimääräisen häsläyksen, meni meidän liikkeet ihan plörinäksi. Ei vaiskaan, kyllä Frenda hyviäkin liikesarjoja suostui tekemään.


IMG_0669

Huominen päivä aikaa vielä jännittää kunnes kauhea H-hetki on käsillä. Vaikka kello lähenee yhdeksää, taidetaan me Frendan kanssa käydä sittenkin nopeasti naapurissa harjoittelemassa...

3 kommenttia: