keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Visulahden viimeistelytreenit

IMG_2972

SM-kisat lähestyy ja käytiin eilen Visulahdessa kimppatreeneissä. Ne olikin sitten tämän viikon viimeiset viimeistelytreenit!
Voi voi, kyllä alkaa pikkuhiljaa jännittämään, sillä Frendalle on tullut ihme urpovaihde päälle. Paikkamakuu ei meinaa enää millään onnistua: tämä tyttö ampaisee kuin ohjus muutaman sekunnin kuluttua.. Ja seuruussa kontakti ei jaksa pitää, alussa varsinkin tippuu heti matkasta. Ja kaiken kukkuraksi olen lähipäivinä tallonut Frendan varpaille niin useasti, että se on alkanut jo väistämään kun olen aikeissa mennä vierelle seisomaan. Nyt ollaan menty takapakkia oikeen rytinällä! :D


IMG_2977

Viimeinen treenisuunnitelma on seuraavanlainen: hauskanpitoa, hauskanpitoa ja pe vapaapäivä :)
Täytyy koittaa pelastaa Frendan loistava asenne koko hommaan ja saada taas se iloisuus näkymään. Eiköhän me sillä pärjätä ;)

Viime maanantaina aloitimme 5 viikkoa kestävän tokokurssin. Nyt näin ensimmäisellä kerralla otettiin ihan perus seuraamista ja paikkamakuuta. Frenda oli jo valmiiksi niin väsynyt, että pysyteltiin vähän taka-alalla koko treenin ajan. Kunhan SM:it on ohi, pitäydytään me muutaman viikon ajan pelkissä maanantaitreeneissä, niin Frendallakin vähän lomaa ^^

IMG_2853

Treenit on vienyt paljon yhteistä aikaa Frendan kanssa, mutta ollaan me ehditty lomastakin nauttia. Välillä käydään uimassa koiraporukalla, juoksennellaan pitkin metsiä ja aamuisin otetaan kisaa kumpi jaksaa maata pidempään sängyssä. Ja Frenda voittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti