maanantai 18. kesäkuuta 2012

Juoksuloma alkaa

IMG_0067

Koneelta löytyy vaikka miten hauskoja kuvia kun alkaa selailla vanhoja kansioita. Ainut huono puoli on että huomaa miten nopeasti Frenda on tänä talvena harmaantunut.. Talo riekkupentu on tainnut tehdä stressiä Frendalle. No ei ne pienet harmaat karvat nenässä haittaa, sama koira se on kuin ennenkin :)

Frendalla alkoi juoksut loppuviikosta, joten meidän tokokurssi jäi vähän kesken. Harmi, sillä viime maanantaina oli aivan mahtavaa!! Kaikki sujui kuin rasvattu, niin nouto kuin ruutukin. Eniten ylpeä olin siitä, että alettiin ohjaajan kanssa siirtyä ruutu-liikkeessä jo eteenpäin. Tehtiin paljon tyhjää ruutua ja ruutuun pysäytyksiä. Nekin alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan. Nyt kuitenkin jatkan kurssilla (ehkä) toisen koiramme kanssa ja Frenda saa lomailla. Minulla on suuria suunnitelmia mitä kaikkea kivaa tehdään nyt "juoksuloman" aikaan, ja luvassa on paljon muutakin kuin tokoliikkeiden pyörityksiä... ;)

Tässä kuitenkin viime treenien "parhaita" paloja:

IMG_4048

IMG_4060

IMG_4125

IMG_4151

IMG_4153

3 kommenttia:

 1. Kyllä se musta vähän ainakin on auttanut. Luulen, että vähän aikaa kestää ennen kuin se aine leviää turkkiin.

  Kympin luokkaa se maksoi, niin ei sitten ainakaan hirveästi rahaa mene hukkaan, jos ei toimikkaan. Mutta en mä uskalla niitä kunnon myrkkypantojakaan laittaa, niin tyydyttiin tohon sitruunaversioon.

  http://www.mustijamirri.fi/tuote/mon-petit-citron-tuoksupanta-koirille-ja-kissoille/028848/ Myyjä sanoi, että se on örkkipanta, vaikka siinä ei suoraan sanotakaan. Viime vuonna paketissa oli vielä lukenut, mutta nyt oli jotain ainesosia muutettu niin ei saa enää lukea (en muista ihan tarkkaan, että mitä se oli.. jotain rekisteröintijuttuja...)

  VastaaPoista
 2. Ce sont vraiment de très belles photos ! :)

  Google translte : Nämä ovat todella upeita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Tuo takaapäin otettu juoksukuva on hauska! :DD

  VastaaPoista