perjantai 24. huhtikuuta 2009

05/09 Lemmikkilehdessä sukulaisia

Lehden alkupuolella oleva "Emoja ja keinoemoja" otsikossa oleva juttu käsittelee Frendan ja sen sisarusten pentuaikoja. Suloisia kuvia ja mukavaa luettavaa!

Eilen käytiin metsässä tepastelemassa ja tutkimassa luontoa tarkemmin. Oikeastaan seisoimme paikoillamme suurimman osan ajasta kun kävyt ja risut kiinnostivat enemmän 8) Nähtiin myös yhdessä kevään ensimmäinen muurahainen ja pari perhosta. Frenda nauttii ulkoilusta aurinkoisella säällä ja eilen ei olisi millään halunnut muualla ollakkaan kuin pihalla.

Meno on rauhottunut huomattavasti alkuajoista. Fialla taitaa olla rauhoittava vaikutus Frendaan. Leikit ovat kuitenkin vielä melko rajuja ja siksi onkin vähän vahdittava sivusilmällä koirien touhuja. Välillä roikutaan toisten poskissa ja syödään tassuja. Pientä kärhämää syntyy silloin, jos tarjolla on vain yksi possun korva, jota molemmat haluavat syödä. Energiaa ja leikkimistä kyllä riittää kellon ympäri! Kenkiä on välillä vähän varastettu ja heitelty pitkin lattiaa. Yleensä Frenda valitsee kaikkein painavimman ja itseään isommat kengät painikaveriksi. Mainoksien ja lehtien repiminen on myös mukavaa puuhaa, mutta ei sille kuka saa siivota sotkut.. :) Joskus jos on hetkiä, jolloin kukaan ei ole leikkimässä ja silloin paras leikkikaveri on oma peilikuva peilin takana.

Maanantaina edessä rokotukset klo: 17.15.

1 kommentti: