maanantai 27. huhtikuuta 2009

Eläinlääkärissä

Kävimme tänään rokotuksilla eläinlääkärissä. Innolla odotin miten Frenda reakoisi muihin koiriin ja outoihin hajuihin, sekä miten hyvin antaisi tyttö käsitellä. Autosta kun astuimme ulos parkkipaikalle oli ympärillä paljon ihmeteltävää; moottoripyöriä ja autoja huristi tiellä, sekä kävelykadulla marssi lenkkeilijöitä. Ihmeteltävää riitti myös odotushuoneessa, kun vastassa oli kaksi isoa koiraa. Frenda ei ollut moksiskaan muista koirista tai uusista hajuista! Odotushuoneessa ollut asiakaskin ihmetteli miten itsevarma se oli. Frenda vaan istui sylissäni ja katseli muitten koirien touhuja. Varmasti olisi pistänyt leikiksi muiden koirien kanssa, jos vain olisi voinut.

Kun vuoromme tuli, menimme aluksi puntarin päälle katsomaan kuinka paljon Frenda painoi. Puntari näytti 4.05 kiloa. Eläinlääkäri tutki koiran ja kesken tutkimuksen huomasi Frenda pöydällä stetoskoopin ja alkoi sitä nakertelemaan. 8) Ei huomannut tyttö edes piikkiä kun rokotus annettiin.

Hienosti meni ensimmäiset rokotukset ja todella reippaasti oli koko reissun ajan! Varmaan mielellään palaa uudestaan rokotuksille, kun tarjolla oli niin hyviä nameja.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti