lauantai 11. huhtikuuta 2009

Frenda uudessa kodissa


10.4.2009 Frenda muutti uuteen kotiin!

Heräsimme aikaisin aamulla ja lähdimme seitsemän aikaan ajamaan kohti Kokkolaa. Mukaan takapenkille oli pakattu pentulaatikko täynnä tarpeellisia tavaroita ja leluja uutta pentua varten. Ajokelistä huolimatta selvisimme perille kuuden tunnin ajomatkan jälkeen ja meitä vastassa olikin emä Orvokki ja Ruusu yhdessä omistajansa kanssa.

Kun oli aika lähteä kotiin, alkoikin Frendaa nukuttamaan ja nukkuikin hän varmaan puolet matkasta. Matka sujui muutenkin ongelmitta ja taisi autoilu ollakkin ihan mukavaa puuhaa :)

Kotona vastassa oli puolestaan uusi ystävä Fia-neiti, joka on rodultaan cavalier. Oli hämmästys suuri kun kun nostimme pentulaatikon keskelle lattiaa ja sisältä pilkisti pieni nappisilmä. :) Hetken aikaa ihmeteltiin ja haisteltiin toisia. Frenda kömpi lattialle pienellä avustuksella tutkimaan taloa. Ihan outo paikka! Ei kyllä kauaa nokka tuhissut kun jo sitä riehuttiin Fian kanssa melkosta rinkiä juostessa! :D Hyvin näytti kotiutuvan yhdessä illassa.

Ensimmäisenä yönä Frenda nukkui sänkyni vieressä unirätti kainalossa kuin tukki. Ei ulissut ollenkaan ja malttoi muutenkin asettua heti kun valot sammutettiin. Pienen silittelytuokion jälkeen oli pentu jo untenmailla.

Frenda on luonteeltaan mahdottoman leikkisä, villi ja seurallinen! :) Vauhti meinaa leikkiessä olla liiankin hurja, että ihan hirvittää. "Formula-kisat" on varmaan paras sana kuvaamaan Frendan ja Fian takaa-ajo leikkejä.
Kaikki lelut kelpaa tälle veitikalle ja varsinkin Fian karvainen häntä ja korvat ovat kaikkein parhaita pureskelukohteita! Koskaan ei aika käy sillä pitkäksi kun oma-aloitteisesti kehittelee kaikkea mukavaa puuhaa. Huonekalut ovat toistaiseksi saaneet olla kaikessa rauhassa, eli tosi kiltisti on tyttö ollut ja uskon että jatkossakin tulee olemaan, vaikka maistelisikin tuolin jalkoja. Lehdillekkin osaa suunnistaa hädän yllättäessä ja ulos pissimistä ollaan pari kertaa jo harjoiteltukkin. Ensimmäiset pisut kyllä lipsahti keittiön matolle.. :>

Saa nähdä miten yhteiselämä alkaa sujumaan suloisen pikku vauhtihirmun kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti