perjantai 1. toukokuuta 2009

Vappumätsäreissä


Tänään Hong Kongin pihalla järjestettiin tuttuun tapaan perinteiset vappumätsärit. Fia-koiramme kanssa olimme jo aikasemmin sopineet menevämme sinne, mutta otin tilanteesta vaarin ja päätin ottaa Frendan mukaan sosiaalistumaan.

Tämän päivän tarkoituksena oli totuttaa Frenda hälinään ja vilskeeseen, mikä varmasti onnistui hyvin muita koiria kaukaa katsellessa. Frenda oli valpas ja reipas alusta asti, vaikka melko väsyneen oloinen olikin. Ennen lähtöä olimmekin Frendan kanssa kellineet vierekkäin peiton alla lepäämässä. =) Ja nähtävästi pidemmät päiväunet olisivat olleet tarpeen molemmille!

Frenda oli sylissäni koko ajan ihan varmuuden vuoksi, mikä ei tuntunut sitä haittaavan. Omat kädet olivat kyllä ihan naatit ruttunaama kannellessa :D Turvallisessa sylissä oli myös hyvä olla uusien ihmisten rapsuteltavana ja ihasteltavana.
Koska oli suht' lämmä päivä, en lämpöhalvausriskin takia uskaltanut jättää Frendaa autoon vahtimatta. "Kuskimme" toimi tarvittaessa lastenvahtina minun kuvatessa Fiaa kehässä. Välillä piti ulkoilmassakin viilentää oloa kastelemalla vähän masua, jos aurinko oikein porotti. Mukava päivä kaikesta huolimatta!

Hauskaa vappua ja kesän odotusta kaikille!

T. Anna ja Frenda

4 kommenttia:

  1. Taas on Kokkolasta käyty katsomassa "Hippoa"...

    VastaaPoista
  2. Ihana ilme Frendalla tossa keskimmäisessä kuvassa x)

    VastaaPoista
  3. Tervehdys! Tulin katsastamaan Frendan blogin kun huomasin että olitte käyneet Pepin blogissa. Kiva kun kävitte! Frendalla on kyllä tosi kiva blogi ja huomaa kyllä kuvista että harrastat valokuvausta! Meillä on ollut jo pitemmän aikaa suunnitteilla toisen koiran hankinta mutta ei olla vieläkään osattu päättää olisko se cavalier, boston vai ranskis. Voinko laittaa Frendan blogin Pepin blogin linkkeihin? Toivotamme sinulle ja suloiselle pennullesi aurinkoisia kevätpäiviä! Tuo pentuaika on niin ihanaa aikaa!

    VastaaPoista
  4. Joo saa laittaa ilman muuta! Mä kävinkin Fian sivuilla ja yritin laittaa kommenttia mutta en osannut tuota profiilin valintaa koska siinä ei ollut tuota samaa vaihtoehtoa mikä sulla on siis tuo nimi/url osoite. Voinkohan laittaa myös Fian sivun sinne linkkeihin?

    VastaaPoista