keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Laiskottelua med Frenda

Kotiin tultuani, pusuttelutuokion jälkeen (tietysti ;)) laitoin Frendan terassilta aitaukseen pisulle ja itse nappasin kainaloon Seiskan ja pyyhkeen. Siinä sitä sitten vierekkäin köllittiin, kunnes Frenda oli jo ihan tulikuuma, mihin ei mennyt edes minuuttiakaan. Sanonkin Frendaa joskus saunaksi kun se niin äkkiä kerää lämpöä itseensä. Onneksi se suostui jäämään varjoon vilvoittelemaan kun annoin pienen pureskeluherkun huulien väliin. :)

Tämä viikko on hurahtanut melkein loppuun ihan vaan laiskotellessa. Huh, taitaa olla oikeasti päällä joku kevätväsymys, kun ei millään meinaa saada mitään aikaiseksi! Sempä takia en Frendaa ole kummemmin aktivoinut, mitä nyt pientä aivojumppaa kokeillut. Yhtenä iltana harjoiteltiinkin vauhdista pysäytystä vanhalle vessan matolle, joka on sopivasti pyöreä. Ihan loistavasti onnistui! Aikasin kun treenataan tuotakin, voidaan sitten tokossa loistaa, (jos edes päästään mukaan). Suuria suunnitelmia en kyllä aikonut sen lajin suhteen edes miettiä, sillä jo maahan opettamisen meno tuottaa ongelmia. No se on kyllä ainut mitä Frenda ei meinaa millään ymmärtää, kun se peppu on niin malttamaton kaveri. Muut asiat sisäistää kyllä melko älykkäästi (mitä nyt jotain olen kouluttanut)

Frenda on ihan leikkiholisti kun aina pitää olla touhuamassa jotain joko lelun tai Fian kanssa. Leikkisyyttä siis riittää vaikka kaikille jakaa. Kovasti löytyy myös omimisenhalua. Kaikki mitä Fia vähänkin haistelee tai maistelee, pitää mennä ottamaan nenän edestä pois.

Huomenna taas huippujännää ohjelmaa luvassa, kun mennään kannustamaan mätsäreihin muita koiria aamupäivästä.

L'été en prévision de
Anna ja Frenda :)

1 kommentti:

  1. No eikä oo! Sulla sitä rikasta tekstiä just on ;)

    VastaaPoista