lauantai 15. toukokuuta 2010

Röhnäpossu


Oli niin kova helle, että päätettiinkin tänään olla menemättä mätsäreihin. Vietettiin hellepäivä sen sijaan aurinkoa ottaen ja rentoutuen. Frenda tosin leikki terassin varjossa leikkejään, kun tämä tyttö grillasi itseään auringon alla. Lämmät ilmat ovat muutenkin vieneet osittain voimia. Huomaa selvästi ettei Frendakaan paljoa jaksa leikkiä ja pomppia. Ollaan annettu joskus kauan aikaa sitten Frendalle lempinimi Röhnäpossu, kun se välillä ottaa oikein rennosti ja röhnöttää koko pituudellaan maassa.

Olen tässä jo jonkin aikaa sitten tajunnut, että Frenda taitaa oikeasti kuulua pienimpiin ranskanbulldoggeihin mitä Suomen maalta löytyy. Varsinainen harvinaisuus suoraan sanottuna! Ei sitä olisi pentuna kukaan uskonut :)

Mutta toivotaan ettei huomenna ole näin kuuma päivä, että voisi käydä kunnon lenkilläkin Frendan kanssa.

7 kommenttia:

  1. Hah, Röhnäpossu! :D No ihan totta se kyl on, että se joskus röhnöttää ihan pitkin pituuttaan! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana kuva <3 Minkäs kokoinen tuo sinun Röhnäpossu on? Meidän Madonnalla on painoa 10,5kg ja lisää massaa pitäisi vielä saada..

    -anna-

    VastaaPoista
  3. Frenda painaa vajaa 9kg, mutta sentään rotumääritelmän sisällä ollaan. Ei taida Madonnakaan kauhean suuri narttu olla, mutta eiköhän sitä massaa lisää vielä tule :)

    Rapsutuksia ja terkkuja Madonnalle!

    VastaaPoista
  4. Meidän Madonna on aikamoinen emäntä verrattuna toiseen ranskikseemme Justiinaan, joka painaa vain 8,5kg. Toisten ranskisten rinnalla Madonna kuitenkin näyttää vielä melkoisen pieneltä. Mielenkiinnolla odotamme mitä rotutuomari kesällä sanoo Madonnasta. Oliko teillä millaisia näyttelysuunnitelmia Frendan kanssa?

    Rapsutuksia ja terkkuja myös sinne koiruuksille <3

    -anna-

    VastaaPoista
  5. Oi, no ompas Justiinakin pikkuruinen :) Ajateltiin mennä ainakin kesällä Ristiinan näyttelyihin Frendan kanssa, kun näin lähellä asutaan. Ihan mielenkiinnolla ja kauhulla odotan itsekkin mitäköhän tuomari sanoo :D

    Mihinpäin te olette menossa näyttelyihin?

    VastaaPoista
  6. Me suunnataan tänne pohjoisen alueen näyttelyihin..ainakin Rovaniemelle ja Kemiin. Pitää sitten kirjoitella tuonne yhteiseen blogiin näyttelyarvosteluja kunhan niitä nyt ensin saadaan :)

    -anna-

    VastaaPoista
  7. Niitä olisikin mukava lukea! :) Ja muutenkin lueskella kuulumisia.

    VastaaPoista