lauantai 23. lokakuuta 2010

Syyskuvia

loka10 300
On se vaan pakko viimein myöntää että talvi lähestyy. Kaikki ihanat keltaiset lehdet ovat jo varisseet oksilta pois ja jo toissa viikolla (vai millos se olikaan..) herätessä säikähdettiin kun maa olikin täynnä lunta! Harmi kun en saanut videolla Frendan ensireaktiota: aitaukseen päästessään se veti hirmuiset rallit ympäri pihaa ja olin aivan innoissaan :D Siinä sitä jonkin aikaan heittelin lumipalloja Frendalle. Kyllä taitaa hymy Frendalta hyytyä kun joutuu pakkasilla ulos mennessä laittamaan haalarit ja tossut jalkaan :)
loka10 368
Kaikki postauksen kuvat on otettu muutama viikko sitten kun lehdet olivat vielä suurimmaksi osaksi puissa. Kuvia katsellessa mieleen tulee hauskan haravointihetket. Frenda tykkää jahdata haravasta sinkoilevia lehtiä ja heinämönttejä. Välillä se saattaa ottaa suullisen lehtiä lehtikasasta ja ravistella niitä ympäri pihaa. Sitten onkin suu täynnä heinää mikä pitää sormin nyppiä pois. Ei tainnut moinen seikka käydä toisella mielessä? ;)
loka10 385
Ollaan käyty 1-2 kertaa viikossa tokoilemassa ryhmissä. Vaihdettiin muuten ryhmää melkein heti ALO-ryhmästä ALOAVO-ryhmään, kun huomattiin olevamme liian edistyneitä muihin verrattune. Alkusyksystä ennen kylmiä kelejä tokoilu olikin mukavaa ja opittinkin paljon. Mutta nyt onkin aivan erilainen ääni kellossa; koko hommasta ei meinaa enää tulla yhtään mitään! Maa alkaa olla jo niin kylmä, ettei Frenda uskalla enää edes istua siinä. Voitte varmaan kuvitella mitä koulutuksesta tulee, jos koira ei suostu menemään maahan tai saati sitten istumaan pepullaan siihen? Ollaan pari kertaa kokeiltu ottaa pyyhe alustaksi, mutta on sekin liian kylmä. Kannikat tutisevat siihen malliin iltaisin treeneissä, että pitää varmaan jossain vaiheessa loppuvuotta lopettaa treeneissä käynti. Toivottavasti päästäisiin jo sinne halliin...

Loppuun vielä muutama pysty kuva. Toivotamme kaikille mukavaa loppusyksyä tai alkutalvea! :)

loka10 353

loka10 295

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti