perjantai 13. tammikuuta 2012

Soittotunti (videoita)

Vaikka järjestelmäkameramme on ollut meillä jo muutaman vuoden, vasta nyt vihdoin ja viimein löysin napin millä saa videoista valoisampia! No vähän innostuin tallentamaan Frendan pianonsoittotaitoja ja muita touhuja videolle. Tässä muutama kokeilu (valitettavasti ilman ääniä...) :




Loput joudunkin linkkinä laittamaan kun tuo Flickr lataa niin hitaasti, niin en sinne laita.

Pianonsoittoa

Pianonsoittoa 2
(Hienosti myös takajaloilla!)

Metallikapulan kanssa

Sisko toimi ohjaajana. Tuo metallikapulan pito-video ei ole sitten mitään meidän "parhaita paloja". :D Frendalla oli tuolloin metallikapulahimo, eikä se tehnyt muuta kuin kanteli sitä suussaan ympäri taloa.

Varmaan jatkossa laitan enemmän minun ja Frendan tokovideoita/muita tänne treenikerronnan ohella, niin saatte jotain irti meidän harjoituksista. Jos joku tietää miten nuo YouTube:en laitetun videot saa näkymään silleen että niitä pystyy täälläkin katsomaan niin kertoa saa. Jos edes kyseinen toiminto olemassa :)

5 kommenttia:

  1. Frenda on sitten niin kaunis ja terhakka neitonen! :)

    VastaaPoista
  2. Hahaha :D Nauroin videolle, jossa takajalatkin käy koskettimilla! :D Näkyy tyyppi laulavankin oman säestyksensä mukana? :D

    VastaaPoista
  3. heehee. :) Frenda on toosi söpö ja varmasti pätevä pianisti.

    VastaaPoista
  4. (En pystynyt aikaisemmin vastaamaan kun blogger ei suostunut kirjoittamaan kommenttia)

    Mutta kiitos kaikille :) Ja Sarianne: kyllä se pari haukahdusta päästi ilmoille soiton mukana :D

    VastaaPoista
  5. Heips. Mä oon itse vain linkittäny Millin ja Ellin videoita omaan blogiini. Kopioinu siis osoiteriviltä linkin ja liittäny blogin tekstiin.

    VastaaPoista