lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kevätauringon huumaa

Aikaisemmin jyllännyt kennelyskä helpotti Frendalla melkein pari päivää myöhemmin ilmestymisestä. Onneksi! Pientä köhää jatkui useita päiviä, mutta tällä viikolla olo on ollut mainio ja täysin terve. Lenkeillä ollaan normaalisti käyty ja nautittu kevätkeleistä. Täytyy myöntää että vaikka olikin välillä mukavaa loikoilla sohvalla lenkkikiellon aikaan, ei se voita ulkoiluhetkiä kevätauringossa! Tokoharkat ja koiratapaamiset ollaan jouduttu kuitenkin jättämään varoajan takia väliin.

Tyttöjä alkoi oma lauma kyllästyttämään ja tänään mentiinkin neljän koiran voimin koirakaveri Rean kanssa lenkille ihanaan säähän!

Untitled

Untitled

Untitled

Frenda on vaan sen puolin hölmö, ettei se osaa hyödyntää koirakavereitten seuraa. Aina ei leikkiminen kiinnostanut ja Frenda meni lumikökkäreitä etsimään :)

IMG_9508

Lenkkeillessämme kiertelimme ympäri lähimaastoa. Auringon puoleinen metsänreuna oli kivasti jo sulanut ja Frendakin löysi monta keppiä ja roskaa mitä kannella. Joka kevät kun ensimmäinen sammalkivi tulee näkyviin, on pakollinen kiven päällä poseeraus paikallaan. Kyllä nyt tuli sellainen kesänkaipuu että!

Frenda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti