sunnuntai 12. elokuuta 2012

TK1!!

Nyt päättyi meidän ALO-kisat lopullisesti! Pieksämäen 11.8.2012 tokokisat toivat meille ykköstuloksen ja Frendalle annettiin koulutustunnus TK1 :)
IMG_6367

Matka on ollut pitkä ja kivinen, kuten vanha sanonta kuuluukin, mutta vielä on matkaa jäljellä :)
Tuntuu silti mahtavalta, että pitkäaikainen haave toteutui. Frenda on poikkeuksellinen bulldoggi, jossa on kyllä ainesta vaikka mihin. Meillä on monta kisaa ja monen monta treenikertaa takana ja nyt saamme nauttia sen tuloksista. Hyvä me!

Päivä oli hieno, mutta meidän pisteet ei nyt ihan tuuletusta kaipaa :D Muutenhan kisat sujuivat hyvin, mutta tuo seuruuosio oli kyllä melkoinen nolaus! En tiedä mitä Frendan päässä liikkui, mutta kesken vapaana seuraamisen Frenda alkoi etsiä kiviä ja otti suuhunsakin sellaisen. Täydellinen tunarointi siis! No mutta pääasia että ykköstulokseen yltää, eikös niin? :D

Pisteet 11.8.2012 Pieksämäki

1. Luoksepäästävyys:    10
2. Paikalla makaaminen:    10
3. Seuraaminen kytkettynä:    6
4. Seuraaminen taluttimetta:    6
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä:    6
6. Luoksetulo:    10
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä:    8
8. Estehyppy:    10
9. Kokonaisvaikutelma:    7

Pistemäärä yhteensä:   161/200  ALO1


Tästä avautui ovi AVO-haasteisiin, joiden parissa pyörimme ennen seuraavia kisoja, jotka ovat onneksi pitkän ajan päässä ;)

6 kommenttia:

  1. Huippua! Paljon onnea! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon kiitoksia teille! :)

    VastaaPoista
  3. Hienoja kuvia! Minkälainen kuvauskalusto sulta/kuvien ottajalta löytyy? Olen itse etsimässä kameraan uutta putkea ja olisi kiva saada inspistä.

    VastaaPoista