maanantai 8. kesäkuuta 2009

Frenda el Paolo

Vihdoin ja viimein aurinko uskalsi näyttäytyä kylmän kauden jälkeen ja otimme heti Frendan kanssa ilonirti lämpimästä päivästä. Leikittiin ja nakerreltiin kepukoita. Päähäni putkahti kesken leikin hauska idea: tallennampas Frendan kitaransoittotaidot videolle! Nyt voin todistaa, että Frenda osaa oikeasti soittaa kitaraa :)



Tässä vielä toinen lyhyt pätkä ilman ääniä (kiitos kuvaajani)


Sooloilua ennen harjoiteltiin tulevia pentunäyttelyjä varten hihnassa kävelyä ja seisomista. Muuten, pari päivää sitten huomasin, että Frendahan on liian nuori 8.8 pidettäviin kaikkien rotujen näyttelyihin! Oli tainnu taas ajatus harhailla kun Frendan ikää laskeskelin.. =) NO tässä kuitenkin kuvanäyttöä meidän tämänpäivän harjoituksista:
Vapaata seisotusta ilman hihnaa, Frenda 4kk 2vko


Hihna on Fian, mutta ens kuussa ostetaan Frendalle oma musta hihna.


Eilen löydettiin se uusi koirapuisto ja Frendakin pääsi leikkimään muutaman koiran kanssa. Puisto oli vielä keskeneräinen siistimisen kannalta ja siksi se olikin vähän täynnä keppejä ja risuja. Johtuen siitä, että se oli entisen metsän paikalla. Kauhistutti koko ajan että sattuu haaveri Fian ja Frendan juostessa päättömänä pitkin polkuja! Juuri kun oltiin lähdössä, joku risu tökkäsi Frendan silmään. Huomasin sen vasta kun alkoi kauhea silmän räpyttely. Sylissä sitten tutkittiin tarkemmin ja luojan kiitos silmä oli ehjä! Punoitti vain. Tänäänkin silmä oli vielä vähän kummallinen, mutta eiköhän se siitä.

2 kommenttia:

  1. WOW!!!

    Wonderful....

    So sweet...

    Brilliant Dog....

    VastaaPoista
  2. Kyllä Frenda osaa!! Meillä etenkin Manu pelkää ihan hulluna kitaraa. Frenda on luonnon lahjakkuus!

    VastaaPoista