tiistai 23. kesäkuuta 2009

Vesipeto

Tänään päätettiin lähteä pienelle retkelle koirien kanssa. Pakattiin reppuun juomapullo, pelastusliivit ja herkkuja, sekä tietenkin kamera. Lähdettiin sitten koirien kanssa käppäilemään läheistä rantaa kohti. Ilma oli aika lämmä ja suunnitteilla olikin uittaa koiria. Frenda kulki matkalla hienosti vapaana, vaikka välillä säikin sylikyydissä olla.

Kun saavuttiin rantaan, puin Frendalle pelastusliivit päälle. Mentiin läheiselle kalliolle, joka oli kuin pieni saari. Siellä sitten kahlailtiin ja otettiin aurinkoa. Frendaa vähän kummastutti kun tassut kastuivat astuessa veteen, vaikka mieli teki hirmuisesti uimaan.


Frenda innostui kahlailemaan pienellä herkkuavustuksella ihan itsekseen. Siellä se tutki järven mutuja. Kahlailu viilensi sopivasti oloa lämpimällä säällä. Vesi sammutti myös kätevästi janon, kun sitä vähän hörppi.
Muiden kahlaillessa ja touhuillessa muuta, kuului äkkiä molskaus selän takana. Frenda oli epähuomiossa astunut tyhjän päälle ja molskahtanut järveen! Sukkelasti tassut huitoivat veden alla Frendan pyyhältäessä luoksemme uimalla. Piti ohjata se takaisin kalliolle, kun ei itse tajunnut minne suuntaan sitä oikein pitäisi uida. 8)

Ei kyllä kauaa nokka tuhissut kun jo oltiin uudestaan kahlailemassa tapauksesta toivuttuaan. Taisi olla vaan mukavaa pulahtaa, vaikkei ilme ollutkaan ihan samaa mieltä.
Frenda kävi vielä vähän ajan päästä uudestaan avustuksella uimassa.

Loppuajasta Frenda tyytyi istuskelemaan rannalla ja katselemaan muiden touhuilua.


Kotimatkalla tyttö rentoutui sylissä ollessa ja kotona käytiin pienille päiväunille. Se on se meijän pikku vesipeto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti