maanantai 29. kesäkuuta 2009

Riemukas viikonloppu

Vietettiin perjantai-sunnuntai välinen aika mökkeilyn merkeissä.

Lauantai aamuna käytiin soutelemassa koirien kanssa. Frenda oli ihan täpinöissään päästessään vetten päälle ensimmäistä kertaa. Se vaan otti rennosti, katseli maisemia ja löhöili. Osa matkasta nukuttiin sylissä, kun eilen oli taidettu valvoa myöhään..

Iltapäivällä sää ei ollutkaan enää niin kaunis, joten vietettiin aikaa sisällä odottaen että sade lakkaisi. Leikittiin ja tokoiltiin. Kun sää oli suotuisa, kävimme mökkinaapureiden luona kyläilemässä, sekä ulkoiluttamassa yhdessä koiria. Frenda loi taas ystävyyssuhteita tutustuessaan naapurimökissä asuvaan Bonja-nimiseen englanninbulldoggi herraan.

Sunnuntaina otettiin aurinkoa ja uitiin koko porukka. Frendaa ei vedessä olo tahtonut kiinnostaa, kun ranta ei ollut kauhean matala kahlailtavaksi. Parin kerran pulahdus riitti sille oikein hyvin. Auringossa sen sijaan oltaisiin löhöilty vaikka koko päivä. 8)

Päivä sai melko ikävän lopun, kun ukkosmyrsky ilmaantui yläpuolelle. Saunan pukukoppiin oli mukava tulla turvaan ukkoselta muiden saunoessa. Pääsi koiratkin hetken aikaa saunomaan :)
_______________________________________________________

Ollaan tasan viikko eletty tekemäni aktivointikalenterin mukaan. Kalenterin tarkoitus onkin aktivoida monipuolisesti Frendaa. Hyvin on toiminut viikko-ohjelmani, kunhan se alkaa rutiininomaisesti pyöriä. Tänään oli vuorossa aivojumppaa ja ns. korvatyöskentelyä. Korvatyöskentely on ihan omakeksimä harjoittelumuoto, mitä joka maanantai työstetään yhdessä. Huomiseksi luvassa muutama tovi tokoa ja illemmalla alkeellisesti venyttelyä.

5 kommenttia:

  1. ootsä ihan ite keksiny ton kalenterisysteemin vai ootko ottanu mallia jostain kirjasta? =))

    VastaaPoista
  2. Miten saat linkit noin, että osoite ei näy. Niinkuin sulla on tossa "Frenda koiranetissä"? Mä en osaa laittaaa niin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. vielä yksi kysymys. :) miten tuohon ylös saa muusan oman kuvan. niinkuin sulla tuo frendan mustavalkoinen kuva.

    VastaaPoista