sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Sateen suhinaa, Frendan tuhinaa

Pihalla on ollut inhottavan kylmä ja sateinen keli, joten ollaan Frendan kanssa pysytelty sisällä. Tänään istutettiin kukkia ruukkuihin ja Frendakin pääsi tyhjentämään pattereita ulkoilmaan. Siellä se säntäili ympäriinsä minkä jaloistansa ehti. Ei pieni sadekkaan näyttänyt haittaavan.

En ole muutamaan päivään kouluttanut Frendaan paljoa ollenkaan, ainakaan herkkupaloilla, koska pari päivää sitten sillä oli maha sekaisin jostain kumman syystä. Nyt onneksi ei enää ole ilmavaivoja ja kakkakin on normaalia :) Lauantaina jouduttiin kyllä jättämään väliin lähellä järjestetyt mätsärit. Harmittihan se meitä molempia, mutta ensin piti saada masu kuntoon. Täytyy vaan jatkaa harjoittelua näin kotosalla, sillä viralliset näyttelyt ovat jo 2 viikon päästä! Hui kamala. No ei pidä jännittää.

Huomenna tanssahdellaan koiratanssin parissa ja mahdollisesti mennään kaupunkiin kävelylle. Jos vaikka siellä voisi harjoitella sitä näyttelykävelyä...

-Kirjoittelemisiin-

3 kommenttia:

  1. Mooi! :) Ihmettelinkin missähän olitte, kun ette mätsäreissä. Harrastatteko te koiratanssia? Mäkin olisin siitä kiinnostunut, mutten tiedä missä sitä olisi tässä lähellä.

    VastaaPoista
  2. Mikkelin kansainvälisiin. Minne te?

    VastaaPoista
  3. juu. kiitos näistä. :)

    VastaaPoista