sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Heinolan epävirallinen pentunäyttely 18.7

Eilen oltiin sitten ekaa kertaa Frendan kanssa näyttelyissä. Itsekkään en koskaan ole kyllä näyttelyihin osallistunut, joten vähän aloittelijoita ollaan molemmat. :) Sää oli lämmä ja kuumeesta huolimatta päivä oli muutenkin mukava. Frendakin näki Nita-siskoaan.

Kehässä Frendan lisäksi oli Frendan sisko Nita (Nini's Little Ghost), sekä kolmas narttupentu (Secret Line's Desperate Housewives). Kehässä Frenda oli kiltisti ja keskittyi hyvin minuun. Omista asetteluvirheistä ja sähläyksistä huolimatta, meni kehässä esittäminen mukavasti. Frenda sijoittui viimeiseksi 3. sijalle. Tässä lopullinen järjestys:
1. Secret Line's Desperate Housewives
2. Nini's Little Ghost
3. Nini's Little Hippo

(järjestys ei ole oikea kuvassa)

Tuomarina toimi Kristiina Niemelä
Kirjallinen arvostelu:

"Lupaava narttupentu. Hyvä pään profiili. Hyvin asettuneet korvat. Kaunis kaula. Hyvä selkälinja, joskin liikkeessä köyristää turhan paljon lanneosaa. Lupaava rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin, joskin toivoisin pidempää taka-askelta. Erittäin ystävällinen pentu, joka esitetään hyvin.

Frenda oli muihin ranskiksiin verrattuna pikkuinen ja siro tyttönen. Eläinlääkärimme ei kyllä ole suositellut Frendan massan kasvattamista vielä, mutta eiköhän sitä ajan kanssa tule lisää. Seuraavan kerran menemme näyttelyihin, kun Frenda ensin kehittyy tarpeeksi. Sitä ennen kerään esittämiskokemusta mätsäreissä, sillä harjoitteluhan tekee mestarin :)

3 kommenttia:

  1. Hienoa Frenda!! Hyvin on mennyt ja hyvä oli arvostelukin. :)Mä olen koko eilisen ja tämän päivän yrittäny kurkkia josko olisit teidän näyttelyistä jotain kirjotellut tänne blogiin. Pepillä meni pitkään vielä yhden ikävuoden jälkeen ennen ku sai hyvän massan. Kyllä se sieltä tulee, pikkuhiljaa. Onhan Frenda vielä aivan keskenkasvuinen lapsonen. :) Meillä seuraava jännä tärppi on Pepillä ensi viikon lauantaina Mikkelin KV näyttelyssä. Toivottavasti siellä ei sada niinkuin viimeksi Laukaassa. :/

    VastaaPoista
  2. Niin ja vielä noista mätsäreistä niin 4. 10. on ainakin Mikkelissä mätsäri. :) Me tullaan mikäli ollaan täällä suunnalla.

    VastaaPoista
  3. Hyvä Frenda! Mä tykkään semmosista vähän kevytrakenteisemmista ranskiksista. Nätisti seisoo, ainakin tuossa kuvassa

    VastaaPoista