sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Telttailua

Ollaan Frendan kanssa nyt pari yötä nukuttu teltassa luonnon armoilla, tosin kyllä omalla kotipihalla.. 8) mutta kuitenkin päätettiin lauantai-iltana koota se ja testata kuinka uni maittaisi siellä, koska ensi sunnuntaina alkaa vajaa viikon kestävä koiraleiri. Ihan kohtalaisesti yöt on sujunut, mutta aina ennen kukon laulua me sieltä kömmitään takaisin omaan sänkyyn.

Viime lauantaina ostettiin Frendalle omat turvavaljaat autoon. Samana päivänä pääsi valjaat testaukseen kun käytiin pienellä reissulla. On hyvä kun ei aina tarvitse olla häkissä matkan aikana. Hauskempihan sitä on istua takapenkillä omistajan kainalossa, ainakin Frendan mielestä.

Eilen harjoiteltiin jälleen kerran vierelle menoa, mikä sujuu jo paremmin. Huomenna toimitaan viimeistä kertaa sijaiskoirana tokokurssilla, joten oli pakko vähän harjoitella. Huomista en niin innolla odota kun työstetään koirakoitten kanssa seuraamista. Voin ainakin hyvin kysyä neuvoa miten saisin sen näppärästi pysymään kontaktissa seuraamisen aikana. Kävellessä se onnistuisi paremmin, mutta ei me Frendan kanssa viitsitä nolata itseämme köpöttelemällä mummovauhtia. Tänään jos kokeilisin parin askeleen seuraamista kunnolla.

Frenda oppi eilen antamaan toistakin tassua. On se sitä aina vähän tyrkyttänyt kouluttaessa muita juttuja, mutta eilen opettamalla opetin sen sille. Voisin lähiaikoina opettaa jonkun kivan tempun vaihtelun vuoksi, kuten kierimisen tai kuollutta leikkimisen. Se riippuu ihan miten jaksan ja ehdin kun seuraavat pari viikkoa ovat yhtä hulinaa

Toivotaan että selvitään huomenna tokosta hengissä, mutta nyt mennään ulos pisulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti