tiistai 14. heinäkuuta 2009

Varakoirana osa2

Eilen oltiin sitten harmikseen viimeistä kertaa tokokurssilla sijaisena.
Tällä kertaa tunnelma oli paljon rennompi ja mukavampi. Ihan aluksi harjoiteltiin perusasentoa, mikä meni Frendan kanssa kivasti. Viikossa ollaan kehitytty parempaan päin ;) Omaan käteen pitää vieläkin kiinnittää huomiota, kun palkkaan liian edestä Frendaa. Kun kaikilla saatiin perusasennot kuntoon, harjoiteltiin yhden askeleen seuraamista oikealle ja vasemmalle. Meni tosi hyvin ohjatessa kädellä. Läksyksi jäikin joka päivä harjoitella yhden askeleen seuraamista.

Vähän aikaa touhuiltuamme menimme kentän keskelle harjoittelemaan paikalla oloa ja luoksetuloa. Muut koirakot menivät vastakkain toisiaan muodostaen kujan, jonka keskeltä luokse kutsutun koiran tuli kulkea. Aloitimme Frendan kanssa ja olin vähän huolissani jaksaako Frenda olla paikoillaan kun etäisyyttä toisistamme oli ihan kiitettävä matka. Frenda oli ihmeen kiltisti paikoillaan ja juoksi kuin ohjus antaessani käskyn! Jaksaa se aina yllättää taidoillaan.

Lopputunnista teimme toisenlaisen luoksetuloharjoituksen ja treenasimme kaukokäskyjä. Ei voi muuta sanoa kuin hyvin meni pikkuiselta harjoitukset. Kuten ohjaajakin sanoi, harvoin yhtä hyviä pentukoiria näkee.

1 kommentti:

  1. hienoa! Frendahan on kehittyy hirmuista vauhtia. Pitäis varmaan Morttikin tuoda teille käytöskouluun =)

    VastaaPoista