keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Huh hellettä!

hups. Taas olen vähän laiskotellut blogin kirjoittamisen suhteen, mutta ihan syystäkin. Ollaan Frendan kanssa oltu kesäfiiliksissä nyt kun kesälomakin alkoi ja hellepäivät tulivat - sekä menivät.

Sunnuntaina oli niin kuuma päivä, että päätettiin kaverini kanssa mennä pyöräilemään Hietaniemeen. Frenda jäi kotiin siivoilemaan kun illemmalla tuli vieraita kylään. Sunnuntaina ja maanantaina Frenda joutuikin olemaan aika paljon sisällä, kun hellelukemat näyttivät auringossa lähemmäksi 40 astetta. En raaskinut toista läkähdyttää ja päätettiin odottaa kunnes asteet vähän pienentyisivät. Käytiin muutenkin lenkittämässä ja uittamassa naapurin Leevi-koiraa, eikä Frenda olisi mukana edes jaksanut olla. Toinen kun vielä niin pikkuinen :)
Maanantai-iltana älynväläyksestä käytiin mökillä saunomassa ja Frendakin pääsi jopa mukaan mökille. Oli loppuajasta aika kolea ilma uimisen kannalta, joten ei päässeet koirat vielä vesiä testaamaan. Kovasti olisi Frenda halunnut pulahtamaan - mikä melkein onnistui - mutta sai tyytyä rannalla olemiseen. Täytyy hankkia lähiaikoina pelastusliivit, mutta joudumme varmaan ostamaan isona taas uudet, kun tuota massaa ja kokoakin tulee vielä lisää. No se on sen ajan murhe :)

Kohta mennään Frendan kanssa pihalle valokuvailemaan ja kouluttaamaan kun kumpaakaan en lähiaikoina ole yhtään harrastanut. Ollaan vaan lössötelty ja nautittu kesän alusta. Ihanaa, kun nyt on pari kuukautta täyttä laatuaikaa Frendan kanssa vietettäväksi!

(piti kaivaa pari vanhempaa kuvaa koneelta, kun tosissaan se valokuvaus on jäänyt vähän vähemmälle 8) )

1 kommentti:

  1. Tosiaan oli ihanan lämpimät ilmat ja Peppikin lökötteli välillä varjossa makoillen. Mutta nyt pitäis melkein villasukkaa vetää jalkaan ja kissakin näyttää hyvin kiltisti pysyvän sisällä. Pidän kyllä sade/ukkospäivistä koska silloin on kiva lukea esim. koiralehtiä, mutta monen päivän jatkuva sade ottaa päähän! Ei oikein tee muuta mieli ku käyttää koirat vaan äkkiä tarpeillaan. Tuosta uimisesta sen verran että mua potuttaa kun täällä meilläpäin myytiin yksityiselle yks kiva ranta missä oli hyvä uittaa koiria, koska peppi tykkää kahlailla. Nyt sinne ei saa mennä! Ja Peppi ei taatusti mene tuohon syvään lampeen mikä tässä meillä on.

    Voih,tuo Frenda on kyllä niin hyvännäköinen!!! Lisää kuvia! :D

    VastaaPoista